supa de varza pentru slabitIncercati supa de varza pentru slabit fara niciun risc si puteti castiga 1.000 lei!

Tinand cont de extraordinara eficacitate a curei supa de varza pentru slabit si de succesul sau, putem sa va propunem sa pierdeti toate kilogramele dvs. in plus fara niciun risc.

Va rugam sa cititi si sa bifati casutele de mai jos:

Am la dispozitie 3 luni pentru a verifica faptul ca datorita curei supa de varza pentru slabit voi pierde kilogramele mele excedentare fara niciun risc. In caz contrar, va fi suficient sa returnez cura comandata, inceputa sau chiar goala, pentru a-mi fi integral si fara discutii rambursata contravaloarea sa. Nu risc, in consecinta, niciun leu. In aceste conditii, ar fi pacat sa nu comand chiar astazi supa de varza pentru slabit, pentru a ma ajuta sa obtin o silueta de invidiat.

supa de varza pentru slabitComand acum supa de varza pentru slabit si beneficiez de o reducere de 50%.

supa de varza pentru slabitPot sa primesc 1.000 lei, trimitand fotografiile mele de dinainte si dupa cura supa de varza pentru slabit si marturia mea legata de experienta incercarii acestui produs absolut exceptional..

Aleg mai jos cura corespunzatoare numarului de kilograme pe care doresc sa le pierd:

supa de varza pentru slabit* Daca aleg cura supa de varza pentru slabit de 4, 6, 8 sau 12 saptamani, voi primi gratuit si un superb cadou surpriza.

supa de varza pentru slabit* Daca aleg cura supa de varza pentru slabit de 6, 8 sau 12 saptamani, voi primi gratuit, alaturi de cadoul meu surpriza, un sistem electronic de masurare a masei de grasime corporala. Dotat cu ecran LCD, afisaj electronic, functie de masurare imediata a procentului de grasime si simplu de utilizat, acesta va ofera de o maniera foarte precisa (+0,1%) situatia dvs. corporala.

Numele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda cura CABBAGE FORTE cel mai bine adaptata obiectivului dvs. de greutate
supa de varza pentru slabit

supa de varza pentru slabitVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 20:00
Sambata : 08:00 - 14:00

Pentru inregistrarea comenzii dumneavoastra de supa de varza pentru slabit, va rugam sa alegeti cura dorita si sa completati formularul de mai jos:

supa de varza pentru slabit

Comanda mea va fi livrata prin Curier direct la domiciliu, fara a fi necesar sa ma deplasez. Curierul va putea sa ma contacteze telefonic pentru a hotari cel mai bun moment pentru livrarea coletului.

 

Indic mai jos modalitatea de plata, pentru a beneficia de avantajele care decurg din aceasta:

Nu ati ales modalitatea de plata
  • supa de varza pentru slabit

     
    supa de varza pentru slabit

     
 
 
  •  

Pentru inregistrarea comenzii, va rugam sa completati formularul de mai jos
cu adresa din buletin/carte identitate:

 
Nume *
Prenume *
Data nasterii *
Sex *
M F
Greutate Actuala kg
Greutate Dorita kg
Inaltime cm
Judet *
Localitate *
Localitate *
Strada *
Numar
Bloc
Scara
Ap
Etaj
Cod Postal
Telefon *
E-mail *
Sursa
 
Completati formularul de mai jos cu datele adresei la care doriti livrarea.
Judet livrare
Localitate livrare
Localitate livrare
Strada livrare
Numar livrare
Bloc livrare
Scara livrare
Ap livrare
Etaj livrare
Cod Postal livrare
Telefon livrare
Va rugam sa completati corect, astfel incat sa puteti fi localizat de catre curier. In conditiile in care nu sunteti gasit la adresa de livrare indicata, coletul dvs. va fi redirectionat catre cel mai apropiat centru al curierului.
 

Prin completarea acestui formular, imi dau acordul expres si neechivoc ca datele mele personale, completate de mine pe cupon, sa fie prelucrate de S.C. Biroul European "Silueta si Sanatate" S.R.L. (inregistrat ANSPDCP cu nr. Notificare 2646) in scopul transmiterii ocazionale de oferte, mesaje publicitare si de marketing, informatii despre promotii prin posta, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele sale sau ale altor societati comerciale. Am luat la cunostinta de drepturile pe care le am cf. Legii 677/2001: dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), de opozitie (art. 15), de a ma adresa justitiei (art. 18). Am fost informat ca pot exercita aceste drepturi, in mod gratuit, printr-o simpla cerere semnata, datata si expediata operatorului la CP 39, OP 83 Bucuresti. Sunt de acord sa primesc ocazional mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon si/sau e-mail din partea S.C. Biroul European "Silueta si Sanatate" S.R.L. si a partenerilor sai. Nebifarea niciuneia dintre optiunile de mai jos reprezinta acordul implicit.

termeni si conditii...