Iata cateva marturii ale persoanelor care au slabit datorita
Cabbage Forte®

Pierderea de greutate ilustrata in marturiile de mai jos reprezinta cazuri particulare, ale unor persoane care ne-au contactat pentru a ne impartasi rezultatele obtinute si care au fost remunerate pentru acordul de a publica experienta lor de pierdere a kilogramelor, la al carei succes este posibil sa fi contribuit si factori aditionali precum exercitiile fizice si o dieta echilibrata. Nu se poate considera ca ele reprezinta rezultate medii obtinute dupa administrarea suplimentului alimentar deoarece nu s-au efectuat studii stiintifice complexe in acest sens pe un esantion reprezentativ.

supa de varza pentru slabitAm inceput prin a slabi 5 kg, iar apoi am ajuns la greutatea mea ideala

Bunica mi-a descris adesea supa de varza ca fiind un incredibil "truc", pentru a slabi fara regim. Dar, eu detest varza! Deci, mi-e imposibil sa mananc zilnic, kilograme de varza. Pana in ziua in care am descoperit din intamplare, pe internet, ca exista capsule de varza fara gust neplacut (pentru mine e esential). Imediat am vrut sa incerc. Rezultatele mi-au depasit asteptarile, ba chiar, a trebuit sa opresc cura de 2 ori, fiindca slabeam prea repede. Am slabit in total de 28 kg si ma simt mai bine ca oricand. Angelica, 28 ani.
...............................................................................................................
.......

supa de varza pentru slabit10 kg pierdute fara nicio greutate

Imi place sa mananc (adesea, chiar prea mult). Din acest motiv, la inceput am fost sceptica. Dar, am vazut cu ochii mei, uitandu-ma in oglinda, cum colaceii dispareau cu fiecare zi. Astazi, dupa ce am slabit 10 kg, pot sa afirm cu tarie ca se poate slabi cu supa de varza in capsule. Este usor si placut. Carola, 28 ani.
...............................................................................................................
.......

supa de varza pentru slabitAm ramas uimita cand am slabit imediat 3 kg

Trebuia sa slabesc rapid si eficient. O prietena mi-a recomandat capsulele cu supa de varza. Nu eram foarte increzatoare, dar nici nu vroiam sa tin un regim de slabire. Dar, desi am fost de 2 ori la restaurant, am ramas uimita sa constat ca slabisem 3 kg! Christine, 41 ani.
......................................................................................................................

supa de varza pentru slabitIn forma maxima si cu 11 kg mai putin

Imi petrec majoritatea timpului in fata calculatorului, chiar si in weekend. Clientii nu asteapta niciodata. De-a lungul anilor m-am ales cu o burtica de toata frumusetea (sunt intr-adevar un mancacios). Unul dintre prietenii mei, care este medic, mi-a recomandat capsulele cu supa de varza. Rezultatul a fost senzational: am pierdut 11 kg si am o energie, de as putea muta muntii. Alain 47 ani.
......................................................................................................................

supa de varza pentru slabit15 kg in minus si o viata noua

Ani intregi am incercat de toate si am consultat nenumarati doctori. Dar, in cele din urma, am reusit datorita capsulelor cu supa de varza. Vi le recomand cu caldura. Am slabit 15 kg si ma simt mult mai tanara si mai energica. Valerie, 54 ani.


supa de varza pentru slabit

Numele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda cura CABBAGE FORTE cel mai bine adaptata obiectivului dvs. de greutate
supa de varza pentru slabit

supa de varza pentru slabitVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 20:00
Sambata : 08:00 - 14:00